Aquamassage

Puur genieten tijdens een erotische massage in Brussel
aqua massage

Een aquamassage, een nat en wild verlangen

Onze aquamassage is één van de meest intieme en erotische massages die u ooit zal beleven. Heet water stroomt over uw rug. Het natte lichaam van uw masseuse glijdt tegen dat van u terwijl zij u sensueel masseert. De spanning bouwt op tot u een zalig hoogtepunt bereikt. Van deze ervaring krijgt u nooit genoeg.

Wilt u het nog spannender? Kies dan voor een aquamassage met Nurugel. Met deze gladde gel glijdt uw masseuse nog beter met haar lichaam over het uwe. Dat zorgt voor een heerlijke sensatie.

Onze masseuses
Onze dames helpen u ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ontdek de intieme opwinding van onze sensuele aquamassage die nog dagen blijft nazinderen.

Ontdek onze masseuses

Geniet van een aquamassage
Wenst u meer info over onze aquamassages? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of kom even binnen. Wij beantwoorden al uw vragen.

Contacteer ons

Klaar voor uw aquamassage in Brussel?
Bel ons om uw afspraak te maken of voor meer informatie over onze aquamassages. Ben je in de buurt? Spring even binnen.

+32(0)538 91 55

Discretie verzekerd
Maak gebruik van onze ondergrondse parkeergarage, waardoor u in alle rust en privacy ons massagesalon kan betreden.
Laat u verleiden met een zinnenprikkelende aquamassage

Pure ontlading

Samen met uw masseuse beleeft u intense momenten in onze aquakamer. Ontdek, verlang, prikkel… met het gutsende water rondom u en kom tot het ultieme hoogtepunt. De natte droom van elke man.

Stomend en heet

Laat al uw zorgen varen tijdens een stomende sessie. Onze aquamassage staat garant voor lichamelijk genot en onweerstaanbaar verlangen.

Dit mag u verwachten
Bij Aqua Massage Sauna Brussel geniet u in een luxueuze setting van een heerlijke massage. Wordt het een beetje te heet? Dan zorgt onze jacuzzi voor de nodige verkoeling. Al kan ook daar de temperatuur hoog oplopen. Laat u leiden door uw verlangen.
Onze andere massages
Duomassage
Wilt u van uw aquamassage nog een intensere beleving maken? Kies dan voor een duomassage met twee masseuses.

Ontdek meer

Tantra massage
Het ultieme gevoel van een prikkelende body-to-body-massage is onweerstaanbaar. Ga voor volledige ontspanning en ontlading.

Ontdek meer

Aqua Massage Sauna Brussel
Onze masseuses weten als geen ander hoe ze een man moeten verwennen. Bij Aqua Massage Sauna Brussel heeft u keuze uit een rij van professionele en warmbloedige masseuses uit België en omstreken. Blond, brunette of exotisch… aan u de keuze. Bezoekt u Brussel? Maak uw verblijf compleet met een opwindende aquamassage.

Contacteer ons